Opatrenie, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania v sústave podvojného účtovníctva
Úplné znenie opatrenia MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva, v znení opatrenia č. 25167/2003-92, opatrenie č. 23054/2002-92 uverejnené vo Finančnom spravodajcovi 1/2003 pod por. č. 4, opatrenie č. 25167/2003-92 uverejnené vo Finančnom spravodajcovi 20/2003 pod por. č. 116.