IKEA: tajomstvo úspechu sa skrýva v jednoduchosti - Urbanová, Katarína
Vznik názvu IKEA. Ingvar Kamprad - zakladateľ firmy IKEA. Vízia a obchodná myšlienka firmy IKEA. Produkt a cena. Distribúcia - obchodný dom ako primárne médium na prezentáciu sortimentu. Marketingová komunikácia.