Riadenie výskumu a vývoja v globálnom podnikovom sektore - Luknič, Arnold Steve
Pojmy výskum a vývoj. Organizačné štruktúry výskumu a vývoja: centralizácia a decentralizácia. Riadenie výskumných tímov. Riadenie tvorivosti vo výskume. Vyváženosť výskumných portfólií. Riadenie medzinárodného výskumu a vývoja. Koordinovanie medzinárodného výskumu a vývoja.