K niektorým otázkam slovenského vývozu - Sršňová, Jana
Niektoré vybrané otázky zahraničnoobchodnej činnosti SR. Vývoj HDP, vývozu a dovozu SR v rokoch 1993-2002. Podiel vývozu a dovozu výrobkov a služieb na HDP. Odvetvová štruktúra vývozu. Index rastu vývozu u vybraných slovenských vývozcov. Podiel čistého vývozu na vývoze. Pridaná hodnota na 1 Sk tržieb v rokoch 2000, 2001, 2002.