Risk of globalization: case study of Lithuanian economy - Ginevicius, Romualdas
Príspevok sa zaoberá priamymi zahraničnými investíciami (PZI) v Litve. Prioritou je určiť ako vplýva prílev zahraničného kapitálu na rozvoj národného hospodárstva. Štruktúra PZI podľa jednotlivých sektorov hospodárstva. Vplyv PZI na reštrukturalizáciu hospodárstva v Litve.