Charakteristika informačných zdrojov o firmách - Šebejová, Katarína
Pokrač. z č. 2/2004. Charakteristika informačných zdrojov. Kataster nehnuteľností. Registre práv duševného vlastníctva. Neverejné registre: Centrálny register daňových subjektov. Register úverov a záruk (právnických osôb). Vestníky: Obchodný vestník. Vestník verejného obstarávania. Verejné informácie z kapitálového trhu. Výročné správy slovenských firiem.