Trendy v rozvoji marketingového manažmentu firiem v novom trhovom prostredí - Bartáková, Gabriela
Základné charakteristiky nového trhového prostredia. Definícia marketingovej príležitosti. Orientácia útvarov v rámci organizačnej štruktúry na zákazníka. Spôsoby reakcie producentov a sprostredkovateľov na nové trendy v rozvoji marketingového manažmentu.