Proces tvorby a implementácie dizajnu distribučného kanála - Daňo, Ferdinand, 1959-
Úloha a význam vytvárania optimálnej štruktúry distribučného kanála. Vymedzenie podstaty dizajnu distribučného kanála a charakteristika procesu jeho tvorby, ako aj implementácie. Postavenie a moc jednotlivých účastníkov distribučného kanála a z toho vyplývajúce konflikty medzi nimi.