Outsourcing
Výklad pojmu outsourcing. Príklady definícií outsourcingu v jednotlivých krajinách. Odpovede na otázky, čo vedie banky a iné inštitúcie k využívaniou outsourcingových služieb rôznych spoločností. Základné princípy a zásady využívania outsourcingu sú upravené priamo v zákone o bankách vo väčšine krajín. Súbor desiatich princípov, ktoré poskytujú rámec pre účinné riadenie a regulácie operačného rizika uvádza Dokument Bazilejského výboru pre bankový dohľad.