Faktory ovplyvňujúce imidž maloobchodnej jednotky - Csikósová, Adriana
Vplyv zákazníka na úspech maloobchodnej jednotky. Pojem imidž a imidž firmy. Vytváranie firemného imidžu vo verejnosti. Faktory, ktoré vplývajú na imidž maloobchodnej jednotky. Výskum imidžu v hypermarkete Tesco Košice. Záver výskumu.