Investičné bankovníctvo a komerčné bankovníctvo - Vyhnálik, Ján
Investičné bankovníctvo a privátne bankovníctvo v súvislosti s aktivitami niektorých nebankových subjektov. Inštitucionálne usporiadanie investičného bankovníctva a komerčného bankovníctva. Model univerzálneho bankovníctva. Model oddeleného bankovníctva. Model holdingovej spoločnosti. Model dcérskej spoločnosti. Investičné bankovníctvo v podmienkach Európskej únie, slovenskej legislatívy a bankového systému v SR.