Outsourcing informačných systémov a informačných technológií v podnikovej praxi na Slovensku - Čarnický, Štefan
Definícia poskytovateľa aplikačných služieb. Typy a možné výhody využívania outsourcingu a s nimi spojené problémy a riziká. Úroveň využívania outsourcingu informačných systémov a informačných technológií na Slovensku a komparácia výsledkov s výskumom firmy Accenture .