Komplementárnosť strategických faktov logistickej úspešnosti podniku - Dupaľ, Andrej
Začlenenie logistickej stratégie do rámca podnikovej stratégie. Vzťah medzi podnikovou stratégiou a stratégiou jeho logistického systému. Čas, náklady a kvalita v podnikovom logistickom reťazci. Synergizácia informačných tokov v logistike. Organizačné aspekty logistického systému podniku. Funkčné členenie realizácie logistiky. Stupňovanie zmien v logistickom manažmente. Projektovanie podnikovej logistiky. Outsourcing logistiky.