Inštitucionálna štruktúra Európskej únie - Gonda, Vladimír
Inštitucionálny rámec Európskej únie a jej hlavných orgánov. Európska rada (European Council). Rada Európskej únie (Council of the EU). Európska komisia (European Commission). Európsky parlament (European Parliament). Pokrač. v č. 4/2004.