Organizácie s priamymi zahraničnými investíciami a priemyselná integrácia v krajinách strednej Európy - Sabol, Tomáš
Prezentácia niektorých výsledkov medzinárodného prieskumu zameraného na otázky integrácie priemyslu na úrovni pobočiek vo vybraných stredoeurópskych krajinách. Nezávislosť pobočiek (organizácií s PZI). Trhová orientácia a štruktúra dodávateľov. Vplyv priemyselnej integrácie na miestne pobočky. Vnútorné a vonkajšie zdroje konkurencieschopnosti pobočiek. Finančná integrácia. Závery prieskumu.