Príležitosti a riziká jednotného európskeho trhu - Šupín, Mikuláš
Integračné procesy súčasného sveta. Proces vyrovnávania vnútorných rozdielov medzi existujúcimi členskými krajinami EÚ a novými členmi. Slovensko a súčasný stav prípravy na členstvo v únii. Marketing a obchod 2003 - konferencia konaná na Technickej univerzite vo Zvolene, v dňoch 6.-7. novembra 2003. Téma a priebeh konferencie. Závery medzinárodnej vedeckej konferencie.