Teoretická hodnota forwardového kurzu na cudziu menu a bezriziková arbitráž - Šoltés, Vincent
Odvodenie podmienky pre forwardový kurz na nákup cudzej meny. Odvodenie podmienky pre forwardový kurz na predaj cudzej meny.