Internacionalizácia Business Services v podmienkach Slovenskej republiky so zameraním na poradenské služby v oblasti marketingu a komunikácie - Soják, Marek
Internacionalizácia prostredníctvom nacionalizácie. Trh služieb marketingu a komunikácie na Slovensku a zapojenie trhu obchodných služieb SR do procesu internacionalizácie. Predpokladaný vývoj v oblasti obchodných služieb na Slovensku. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7243/20 (58).