Aké potraviny chce spotrebiteľ? - Šramková, Katarína
Vstup do EÚ okrem iného vyvolal aj obavu, či sa zachová tradičná vysoká kvalita potravín. Nároky na potraviny sú prísne. Označovanie potravín. Niektoré charakteristiky potravín. Potraviny vo vývoji. Rozhodujúce je zdravie a pôžitok.