Máme šance uspieť v Európe?
V apríli 2004 sa konala medzinárodná konferencia o obchode a marketingu Slovak Retail Summit - INTRACO 2004 - definovanie hlavných plusov a mínusov účasti Slovenska v EÚ. Cieľ - priniesť účastníkom informácie potrebné pre ďalšie obchodné aktivity v širšom európskom priestore. Skúsenosti Rakúska. Dôraz na vedomostnú ekonomiku. Dopady a perspektívy vstupu SR do EÚ. Záujem o slovenský trh.