EÚ - legislatívny proces v potravinárstve prijmeme ďalšie predpisy - Turek, Peter
Po vstupe do EÚ budeme musieť aplikovať pripravované nové predpisy. Prioritou EÚ je bezpečnosť potravín. Legislatívny základ - zákony a smernice. Legislatívna budúcnosť.