Slovenské technické normy týkajúce sa stavebníctva schválené v 1. štvrťroku 2004 - Kováčik, Ľubomír
Nové slovenské normy STN zavedené do sústavy STN v 1. štvrťroku 2004 ako prevzaté európske normy prekladom. Normy EN a ISO schválené na priame používanie ako STN oznámením. Zmeny STN. Opravy STN.