Cenový spravodajca
Prehľad smerných orientačných cien polotovarov. Náklady na prevádzku stavebných strojov a zariadení. Indexy cien stavebných prác na precenenie rozpočtov do CÚ 1. štvrťrok 2004 spracované pomocou pomeru indexov cien stavebných prác ŠÚ SR podľa klasifikácie stavieb.