Prejavy a účinky internacionalizácie telekomunikačných služieb na ekonomiku Slovenska. Prípad firmy Motorola. - Koperdan, Andrej
Telekomunikačná politika SR na roky 2000-2002. Trendy vývoja na trhu mobilnej komunikácie a špecifiká SR na trhu mobilných telekomunikačných služieb. Prejavy internacionalizácie telekomunikačných služieb a efekt na ekonomiku Slovenska. Príklady firmy Motorola. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7243/20 (58).