Možnosti státní politiky k udržení plodnosti - McDonald, Peter F.
Výsledky pravidelného šetrenia Organizácie spojených národov v roku 1999 zameraného na populačnú politiku. Dosiahnutie demografickej udržateľnosti na príklade Talianska. Sedem možných scenárov. Teória nízkej plodnosti - štyri teoretické hľadiská. Nová trhová ekonomika a jej dopad na plodnosť. Niektoré zásady riešenia. Politické nástroje. Tri kategórie prenatálnej politiky.