EÚ - legislatívny proces v potravinárstve zabezpečenie hygieny výroby potravín na Slovensku - Bystrický, P.
Kompatibilnosť legislatívnych požiadaviek na výrobu potravín v SR s požiadavkami EÚ. Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín - súčasti systému. Postup, ktorý treba dodržiavať na uplatnenie systému. Princípy HACCP.