Kvalita služieb ako jeden z predpokladov ich internacionalizácie aplikácia na podmienky SR - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Dôsledky internacionalizácie služieb. Štátna podpora podnikateľov vytváraním vhodného makroprostredia. Programy na rast konkurencieschopnosti našich podnikov služieb - príspevkové, úverové, vzdelávacie a informačné a programy podpory malého a stredného podnikania. Asociácia public relations SR. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7243/20 (58).