Rozvojová stratégia a ciele hospodárskej politiky - Okáli, Ivan
Poznatky užitočné pre vypracovanie rozvojovej stratégie: výsledky prognózovania dlhodobých hospodárskych trendov v dlhodobých víziách, dlhodobé smerovanie sociálneho rozvoja. Náčrt prístupu k stratégii hospodárskeho a sociálneho rozvoja SR. Princípy postupu pri tvorbe a realizácii rozvojovej stratégie.