Vývoj zahraničnej zadlženosti Slovenskej republiky v roku 2003 v hlavných ukazovateľoch - Kyjac, Pavol
Zhodnotenie vývoja zahraničnej zadlženosti od roku 1993 do októbra 2003. Štruktúrované údaje stavu celkového hrubého zahraničného dlhu SR k októbru 2003. Plnenie zahraničnej dlhovej služby za obdobie január - október 2003. Krátkodobá predikcia vývoja zahraničného dlhu a dlhovej služby SR v roku 2003.