Malé a stredné podnikanie na Slovensku - Pachingerová, Mária
Opodstatnenie ďalšieho rozvoja malého a stredného podnikania /MSP/ v ekonomike Slovenska. Ofenzívna a defenzívna stratégia MSP. Podpora MSP v slovenských podmienkach aj v krajinách EÚ. Komparácia MSP v Krajinách EÚ a problémy podnikového porovnávania. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).