Osobitosti vývoja rodinného podnikania na Slovensku - Strážovská, Helena
Vývoj rodinných podnikov na Slovensku - výsledky výskumu. Podpora podnikania, rozsah pracovného času, konflikty na pracovisku, poradné orgány, forma vzdelávania, podnikateľský plán, využívanie informačných technológií. Bariéry rozvoja rodinného podnikania. Účtovníctvo vo vlastnej réžii, zamestnávanie vlastného právnika. Osobitosti vývoja rodinného podnikania. Príspevok z riešeného Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).