Patterns of intermediate consumption and productivity in the Knowledge Intensive Business Services in transition economies - Baláž, Vladimír
Analýza vývoja Knowledge Intensive Business Services (KIBS - poznatkovo-intenzívne služby) v ČR, SR a Maďarsku a ich porovnanie so šiestimi vyspelými krajinami. Príklady medzispotreby v národných ekonomikách. Úloha KIBS ako faktora produkcie. Podiel zahraničného obchodu v KIBS.