Podmienky podnikania v Poľsku - Kubičková, Viera, 1970-
Rozvoj malého a stredného podnikania v Poľsku. Vládna politika pre sektor malých a stredných podnikov. Najkritickejšie bariéry podnikania. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).