Európsky systém doktorandského vzdelávania - Strážovská, Helena
Vzťah rétoriky a vedy - možné protikladné stanoviská. Niektoré moderné koncepcie ponímania rétoriky. Rétorika ako predmet štúdia. Význam hypotézy vo výskume. Odôvodnené argumenty rétoriky. Klasická rétorika a jej vzťah k vede. Perspektívy.