Kapitálová primeranosť ako jeden z kvalitatívnych nástrojov riadenia komerčných bánk, význam, história a súčasnosť - Tkáčová, Daniela, 1954-
Objasnenie pojmu kapitálová primeranosť a nástroje jeho výpočtu. História vývoja kapitálovej primeranosti. Podstata Novej bazilejskej kapitálovej dohody, jej zavedenie do národného hospodárstva. Princípy Basle I a Basle II.