Lisabonská stratégia a smery vývoja vnútorného trhu Európskej únie - Wiktor, Jan W.
Analýza a hodnotenie smerov vývoja sféry regulácie vnútorného trhu Európskej únie v aspekte cieľov a predpokladov Lisabonskej stratégie. Táto stratégia je v súčasnosti najdôležitejším programom spoločensko-ekonomických reforiem EÚ, prijatých na zasadnutí Európskej rady v Lisabone v marci roku 2000.