Aktuárske metódy v doplnkovom dôchodkovom poistení na Slovensku - Bilíková, Mária, 1951-
Zavádzanie nového systému dôchodkového zabezpečenia v SR pozostávajúceho z troch základných a jednej doplnkovej časti. Doplnkové dôchodkové poisťovne na Slovensku. Dávkový plán - základný dokument doplnkového dôchodkového poistenia (DDP). Časti dávkového plánu, ktoré sa venujú aktuárskym metódam používaným v DDP. Vzorce na výpočet jednotlivých dávok DDP.