Produktivita práce v cestovnom ruchu, porovnanie medzi vybranými krajinami OECD - Kubičková, Viera, 1970-
Porovnanie produktivity práce dosahovanej v jednotlivých kategóriách činností cestovného ruchu v rámci vybraných krajín OECD. Produktivita práce ako podiel objemu pridanej hodnoty vytvorenej v konkrétnej kategórii činnosti a prislúchajúceho evidenčného počtu zamestnancov. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).