Význam euroregiónov pre rozvoj cestovného ruchu, zapojenie MSP do euroregionálnych aktivít - Konečná, Anna, 1968-
Cezhraničný región, platné dokumenty v súvislosti so zakladaním cezhraničnej spolupráce. Výhody v hospodárskej oblasti a v oblasti cestovného ruchu. Podmienky účinnosti cezhraničnej spolupráce. Ekonomika a zamestnanosť ako oblasť cezhraničnej spolupráce. Vznik euroregiónov za účelom rozvoja cezhraničnej spolupráce. Ciele euroregiónov. Euroregionálne aktivity na Slovensku - analýza. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).