Brusel: Slováci prichádzajú - Schönwiesner, Roman
Na čo by sa mal pripraviť nádejný zamestnanec jednej z inštitúcií EÚ. Slovákov v Bruseli, Luxemburgu a Štrasburgu v najbližších mesiacoch pribudne. Musia sa však pripraviť na odlišné pracovné podmienky ako sú u nás. Pestré pracovné prostredie. Nevyhnutnosť znalosti cudzích jazykov. Kultúrne rozdiely. Dĺžka pracovného času. Nevyhnutnosť vykonávať jedine oficiálne pridelené úlohy.