Controlling potrebuje kvalitný reporting, ide však ďalej - Kampová, Slávka
Aplikácia controllingu môže trvať celé roky. Charakteristika controllingu. Najznámejšou controllingovou metódou je ABC - Activity Based Costing, čiže priradenie nákladov k procesom. Problémom vo firmách, ktoré sa pokúšajú o controlling, býva komunikácia. Od reportingu ku controllingu. Uplatňovanie controllingu v Slovenskej Grafii, a.s. Bratislava - skúsenosti.