INFO z Evropské unie - Pospíšilová, Jana
Európska únia a poisťovníctvo. CEA (Comité Européen des Assurances) - Federácia národných asociácií poisťovní z 31 európskych štátov. Kľúčové témy európskej integrácie riešené v CEA. Rozšírenie EÚ v roku 2004.