S hospodárstvom porastie aj reklamný biznis - Múčka, František
Predpoklad zotavovania sa globálneho reklamného biznisu po trojročnej neúspešnej bilancii. Dôvodom je očakávaný globálny rast hospodárstva. Postupné vyrovnávanie sa s hrozbou islamského terorizmu. Vzrast objemu výdavkov na reklamu. Reklama v USA a niektorých európskych krajinách. Boom zaznamenáva reklama v Číne.