Analýza vývoja obchodných vzťahov SR so zahraničím od roku 1993 do roku 2002 - Ivaničová, Zlatica
Podiel dovozu a vývozu na HDP. Dovoz, vývoz a čistý vývoz SR za roky 1993-2002. Štruktúra dovozu a vývozu. Dovoz do SR podľa kontinentov. Dovoz a vývoz SR v rámci Európy.