Pojišťování vývozních úvěrů se státní podporou v podmínkách EU - Ammerlaanová, Jana
Exportná garančná a poisťovacia spoločnosť, a. s. (EGAP) a Česká exportná banka a. s. - inštitúcie pre podporu vývozných úverov v Českej republike. Harmonizácia českých predpisov pred vstupom do EÚ. Štátna podpora vývozu v oblasti práva ES. Základné ciele spoločnej obchodnej politiky ES. Harmonizačné úsilie členských štátov. Harmonizačné smernice. Medzinárodné pravidlá. Oblasť hospodárskej súťaže a poskytovanie štátnej podpory vývozu. Postup Českej republiky pri poskytovaní štátnej podpory vývozu a medzinárodné pravidlá.