Konzultačné prístupy k uplatňovaniu informačných technológií a reinžinieringu podnikových procesov - Vavrinčík, Pavel
Úloha metód v systéme poznávacieho procesu organizácií. Metódy ako súčasť znalostného systému. Konzultačné firmy a reinžiniering podnikových procesov. Prehľad tradičných renomovaných konzultačných firiem. Porovnanie zahraničných a slovenských reinžinieringových metodík.