Logistika - nástroj riadenia podniku v turbulentnom prostredí - Dupaľ, Andrej
Základné atribúty logistického prístupu v modernom podnikaní. Začlenenie logistickej stratégie do rámca podnikovej stratégie. Vzťah medzi podnikovou stratégiou a stratégiou jeho logistického systému. Stupňovanie zmien v logistickom manažmente. Projektovanie podnikovej logistiky. Synchronizácia informačných tokov v logistike. Outsourcing logistiky.