Nové limity u pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel? - Škorpil, Michal
Poistné krytia škôd na zdraví a limit zodpovednosti. Jednotlivé krajiny a neobmedzené krytie škôd na zdraví a krytie majetkových škôd dané zákonom. Dôvody na obmedzenie poistného krytia škôd z poistenia zodpovednosti z premávky motorových vozidiel. Prehľad najväčších škodových udalostí zaznamenaných v Európe v roku 2003. Prípad z britského Selby. Hlavné súčasti poistného plnenia. Škodové scenáre a limity na nehodu. Zákonné limity minimálnych poistných čiastok v krajinách EÚ.