Materiálové zásobování v JIT prostředí - Čestnější, Alexandr
Základné kroky pre implementáciu systému materiálového zásobovania v JIT (Just in Time) prostredí: plán pre každú súčiastku, vytvorenie centrálneho skladovacieho miesta, stanovenie presných dopravných trás pre vnútropodnikovú dopravu materiálu, integrácia materiálového zásobovania s podnikovým informačným systémom.