Princípy a metódy nehmotnej stimulácie - Pieter, Pavol
Vymedzenie pojmu motivácia. Tri typy základných motivačných potrieb podľa Davida C. McClellanda. Rozdelenie ľudí podľa nehmotných potrieb. Nehmotná motivácia pracovníkov.